חלום מסקרן שחוזר על עצמו

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 13/01/20 15:42 טז בטבת התשפ

שאלה

ערב טוב הרב.

יש לי חלום שחוזר על עצמו כמה וכמה פעמים, בחלום אני מתחיל להתרומם מהאדמה לעוף ותמיד יש הרבה עמודי חשמל וחוטי חשמל שסוגרים לי את הדרך לעוף למעלה ואני לא יכול לעוף גבוה ולעבור אותם. השמח לפירוש בבקשה כי אני מאמין שאני מנסה לעוף לגדול רוחנית אבל אני רוצה לדעת מה מנסים לרמוז לי שחוסם אותי:-)

תשובה

שלום

אין לדעת בודאות. אך אם החלום מפריע לך, עשה הטבת חלום על ידי חברך שיפתור אותו בנמשל חיובי. ואמור את היהי רצון שבברכת כהנים 'אני שלך וחלומותי שלך' וכו'.

בלי קשר או עם קשר - כמה טוב להפחית בתלות שלנו במכשירים אלקטרוניים, אשר לפעמים אינם נותנים לנו להתרומם אל על.

כל טוב