הפלה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 18/02/19 01:16 יג באדר א'

שאלה

שלום אני בת 21 מבית מסורתי וגדלתי במסגרת דתית.לצערי 5 שנים יש לי חבר שהוא גוי ואני הייתי מודעת לזה שהוא לא יהודי. לאחרונה נכנסתי ממנו להריון והחלטתי שאני רוצה לעשות הפלה ולנתק עם החבר את הקשר. אני יודעת שהפלה זה רצח אבל אני עוד בשבועות הראשונים שיש דבר כזה הפלה בכדורים ולא בגרידה. מה הרב ממליץ לי לעשות? עניין של חיים ומוות..תודה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

השאלה דורשת עיון גדול, אי אפשר לענות במכתב מייל על שאלת חיים ומות. כדאי לפנות לאגודת אפרת להפגש עמם והם ידריכו אותך בדרך הנכונה.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ