מצרכים
6 חלבונים
1/2 כוס סוכר
6 חלמונים
3/4 1 כוס קמח
1/2 כוס שמן
1/2 1 כוס סוכר
1 כוס מים פושרים
1 חבילת אבקת אפיה
1 כפית רום
1 כפית תמצית וניל
1 כפית נס קפה
1/2 כוס קקאו
לציפוי:
חבילת שוקולד מריר
1 כוס קצפת ריץ´ / תחליף לפרווה
הוראות הכנה
הכנת העוגה:
להקציף את החלבונים וחצי כוס הסוכר. לערבב את שאר החומרים בקערה נפרדת, ואז לקפל את החלבונים המוקצפים לתוך התערובת. לאפות בחום של 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש.
להכנת הציפוי:
להקציף את הריץ´. להמיס את השוקולד בסיר על האש, ואז לערבב יחד עם הריץ´. לשפוך על העוגה המוכנה.
בתאבון!