עוגיות שוקולד צ'יפס מצופות

חדשות כיפה שרית וזאנה 19/06/22 10:25 כ בסיון התשפב

צילום: שרית גבאי מתוק של מקום
צילום: שרית גבאי מתוק של מקום

מצרכים

200 גרם חמאה

1 כוס סוכר חום

1 כפית תמצית וניל

2 ביצים

2 כוסות קמח

1 כפית סודה לשתייה

1 כפית מלח

3/4 כוס שוקולד צ'יפס

קישוט:

100 גרם שוקולד חלב

100 גרם שמנת מתוקה

חותכי צורות

הוראות הכנה

לחמם תנור ל180 מעלות ( לא טורבו! )

במיקסר מערבלים חמאה, סוכר, תמצית וניל וביצים עד לאיחוד.

בהדרגה מוסיפים קמח, סודה לשתייה ומלח ולבסוף שוקולד צ'יפס

יש 2 אופציות אפייה לבחירתכם :

בעזרת 2 כפיות יוצקים מהתערובת ומניחים מסודר בתבנית במרחק 3 ס"מ אחד מהשני ואופים כ- 20 דקות עד שמתקשה

לשים בנייר אפייה כדור גדול של התערובת ובנייר כסף נוסף מעל לרדד ולאפות במשך 20 דקות ולאחר אפייה לקרוץ את הצורות שתרצו

בזמן הוצאה מהתנור להפריד את העוגיות מהתבנית שלא ידבקו וכדי שיהיו אווריריות.

להמיס במיקרו שוקולד ושמנת ולערבב היטב עד להמסה מלאה

לוקחים עוגייה וטובלים חצי ממנה בשוקולד ומניחים בצד להתקשות

המתכון באדיבות מתוק של מקום

כתבות נוספות