מצרכים
חתיכות פילה בגודל כף יד (200 גרם) של דג ים: דניס/לברק/לוקוס
1 כף שמן זית
4 עלי מרווה
1-2 פלפלים ירוקים חריפים חצויים ונקיים מגרעינים
1-2 שיני שום פרוסות
1/2 קילו עגבניות שרי תמר חצויות
3 עגבניות תמר חצויות
שומר גדול פרוס דק
מלח ופלפל
הוראות הכנה
מחממים תנור ל-220 מעלות. מטגנים עלי מרווה במעט שמן זית בתוך מחבת גדולה שמתאימה גם לתנור. מוסיפים פלפלים חריפים ומאדים עוד כ- 2 דקות. מוספים את השום ומאדים כדקה, מקפידים שלא יישרף. מוסיפים את עגבניות השרי, את עגבניות התמר ואת השומר הפרוס ומביאים לרתיחה מלאה. מסדרים את הדגים בין העגבניות ומתבלים. אופים כ- 15 דקות, עד שהדג מוכן.