תפילה לפיריון

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת ההסדר כרמיאל 24/03/10 08:17 ט בניסן התשע

שאלה

אנו הורים לשלושה ילדים בריאים ב"ה והקטנה כבר בת 4.

לצערי כבר תקופה ארוכה שאני מנסה להקלט שוב וזה לא הולך, כמובן שאני מבצעת בדיקות אך אני מאמינה שמה שבאמת יעזור זה התפילה...

אשמח אם תוכלו לשלוח לי נוסח של תפילה שיהיה תואם למקרה שלי

מאחר והתפילות שמצאתי מכוונות לחשוכי בנים ואנחנו ב"ה כבר זכינו לשלושה..

בתפילה שלמה להרחבת המשפחה בקרוב...

תשובה

בס"ד

שלום לך

רציתי להפנות אותך לאתר מכון פועה שם מופיעים כמה נוסחים לתפילות על פוריות, גם למי שב"ה זכה לילדים.

בכל מקרה את יכולה להוסיף או לשנות שמנוסחי התפילות הנמצאים ברשותך כיוון שאינם מ"מטבע שטבעו חכמים בברכות", ונוסחו מאוחר יותר, וכמובן רשאית את להתפלל מעומק ליבך ובנוסח שלך.

ובע"ה ניוושע

חג שמח