רפואה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 17/11/18 21:25 ט בכסלו התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב,

הסיפור שלי די מייאש ולא נותן לי מנוח ולהתנהל בשגרה חיים נורמלית...,

אני התחלתי טיפול שינים מ1.18 אצל רופא שטיפל בכול המשפחה שלנו, הוא גרם לי נזק לשן, ו(זאת לאחר בדיקה של כמה רופאים שראו שיש נזק לאותה שן כולם עם אותה תשובה) רציתי לדרוש את כספי בחזרה ולהיפרד אבל אבא שלי דרש ממני לא לפנות אליה כי מאי נעימות ומטפלת בכול המשפחה . בהתחלה כן פניתי לאותו רופא אמרתי לו שעדין הטיפול לא תקין והוא נופף אותי שלחזור כול פעם וניראה לו שזה בכלל מקור אחר שח כאב בשן שליד ולהתחיל לטפל בשאר השיניים ועוד וכול מיני תירוצים .... עזבתי את זה כדי לכבד את ההורים ונגשתי לרופא אחר לטפל באותה שן שעלה פי שלוש התיקון גם אז עדין אין שינוי ויש כאבים השאלה שלי האם אני יכולה לדרוש מרופא שטיפל את הכסף בחזרה על משהו שלא פתר כראוי ? הרופא הראשון אני לא פונה כי אבא שלי לא רוצה שאפנה כי מכיר אותו... אבל השני... אינו מכיר

תשובה

בס|ד

שלום וברכה

באופן עקרוני אומן שנוטל שכר לעבדותו וקלקל חייב לשלם. אבל דבר זה צריך להיות ודאי ומוחלט וכאן לאחר בדיקה אמיתית של רופאים מומחים.

שבוע טוב

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ