קעקוע לטשטוש צלקת

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 12/09/19 16:32 יב באלול התשעט

שאלה

לפני מס' חודשים בקשתי התר לקעקוע לטשטוש צלקת...

מדובר בצלקות לאחר כריתה ושחזור שד דו"צ שהשאירו בי צלקות רבות בבטן ובשדיים. עד כדי כך שפשוט מתביישת להחשף וכל פעם שהולכת לקנות הלבשה תחתונה יוצאת בוכה.

ברוב הפגמים לא ניתן לטפל ויש חלק שלא מפריעים לי אבל צלקת אחת במיוחד שחוצה לי את רוב השד מפריע לי במיוחד. קבלתי התר לפני כ4 חודשים לקעקוע זמני.

הייתי במקומות רבים ובררתי..אין קעקועים כאלה במכוני קעקוע רק באיפור קבוע וגם זה לא בדיוק זמני אלא דוהה עם הזמן.

חשבתי לוותר אבל ב0זה לא מרפה. ועכשיו כותבת פגועה במיוחד אחרי חיפוש הלבשה ורק רוצה לבכות.

לפני טיסה לחו"ל מקווה ששם אוכל לעשות אם יותר

ותודה. הבקשה לא באה בקלות רק אחרי שראיתי מטופלת שישתה קעקוע שטשטש ולחלוטין הסיח את העין מהצלקת

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אם זה מאד מפריע (כפי הכתוב במכתב) אפשר לעשות איפור קבוע שהוא רק מטשטש את הצלקת, אבל לא קווים וצורות חדשות.

רפואה שלמה

כתיבה וחתימה טובה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ