עוגת אגוזים מעולה - כשר לפסח

חדשות כיפה חדשות כיפה 19/03/18 10:38 ג בניסן התשעח

צילום: SHUTTERSTOCK
צילום: SHUTTERSTOCK

מצרכים

5 ביצים גדולות

1 ורבע כוס סוכר

1 שקית סוכר וניל

200 גרם שקדים טחונים או אגוזים טחונים

הוראות הכנה

להקציף את החלבונים עם הסוכר וסוכר וניל

להוסיף ביד בעדינות רבה את החלמונים

ואח"כ את האגוזים / שקדים

לאפות בחום 170 מעלות כ25 דקות.

לא לייבש!!

**

ציפוי (לא חובה):

להמיס 100 גרם שוקולד מריר עם 1/2 ריצ' או מעט מים וכף שמן

כשמתקרר וכשהעוגה מעט קרה- לשפוך מעל לעוגה ולפזר מעט אגוזים קצוצים

הערות

* מתאים לתבנית מלבנית בינונית חד פעמית

המתכון באדיבות אמא מבשלת

כתבות נוספות