זוקיני קראנץ'

חדשות כיפה 28/08/23 10:32 יא באלול התשפג

צילום: יחצ BEKO
צילום: יחצ BEKO

מצרכים

1 זוקיני

1 חלבון ביצה

¼ כוס קמח שקדים

¼ כוס גבינת פרמזן מגוררת

1 כפית פלפל

1 כפית אבקת שום

1 כפית פפריקה

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל-190

2. חותכים את הקישואים לשניים, מוציאים את הגרעינים בכף ופורסים זוקיני בעובי 2 ס"מ, 4 אורך ס"מ.

3. לוקחים שתי קערות.

4. בקערה הראשונה שמים חלבון ביצה.

5.בקערה השנייה קמח שקדים פרמזן גבינה, פלפל, אבקת שום ופפריקה.

6. מכסים תחילה חתיכות קישואים בחלבון ביצה ולאחר מכן בתערובת גבינה.

7. מניחים את הקישואים על נייר אפייה בקו אחד.

8.אופים במשך 25 דקות.

9. מגישים לצד רוטב (ספייסי מיונז, קטשופ, איולי כרצונכם)

המתכון באדיבות beko

כתבות נוספות