צ'יפס קישואים

חדשות כיפה 27/04/22 14:51 כו בניסן התשפב

צילום: טקה סטודיו
צילום: טקה סטודיו

מצרכים

לקישואים:

2 קישואים

150 גר' פנקו

2 כפות של עמילן תירס משובח

100 גר' גבינה טבעונית מגוררת (אופציונלי)

מלח

פלפל

2 ביצים

שמן זית כתית מעולה

לרוטב:

3 עלי בזיליקום

1/2 בצל סגול

1/2 שן שום

מלח

פלפל

1/2 ליים

הוראות הכנה

שוטפים וחותכים את הקישואים בצורת מקלות ומייבשים היטב.

מערבבים את הפנקו עם עמילן תירס, גבינה טבעונית מגוררת (אופציונלי), מלח ופלפל.

טובלים את הקישואים בביצה ולאחר מכן בתערובת המרכיבים היבשים.

מניחים את המקלות על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה, מורחים שמן מעל ואופים ב 200 מעלות במשך 20 דקות.

להכנת הרוטב:

מערבבים עלי בזיליקום, בצל סגול ושן השום עם מיץ ליים, מלח ופלפל.

מערבבים היטב עד לאיחוד ומגישים עם הצ'יפס.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

כתבות נוספות