דייסת שיבולת שועל

20/12/21 09:26 טז בטבת התשפב

דייסה שתחמם אתכם, צילום: shutterstock
דייסה שתחמם אתכם, צילום: shutterstock

מצרכים

½ כוס שיבולת שועל

¼1 כוסות חלב או מים/חלב קוקוס

קמצוץ מלח

תוספות אפשריות לבחירה:

¼ כפית קינמון

מייפל או סילאן/דבש

4 קוביות שוקולד מריר

1 כף קוקוס טחון

תותים טריים/בננה/תפוח עץ/אוכמניות

הוראות הכנה

בסיר קטן מערבבים את שיבולת השועל עם החלב או המים (אפשר גם חצי-חצי) ומעט מלח. מביאים לרתיחה עדינה.

מבשלים כ-3 דקות, תוך כדי בחישה מתמדת.

ככל שתבחשו פחות כך תתקבל דייסה שגרעיני שיבולת השועל יורגשו בה יותר. אם אתם רוצים דייסה במרקם חלק יחסית דאגו לבחוש היטב.

אפשר גם במיקרו: מכניסים לקערה מתאימה למיקרוגל את החומרים ומערבבים. מפעילים בעוצמה גבוהה לדקה וחצי. מוציאים ומערבבים. אם צריך מחזירים לחצי דקה נוספת.

מפזרים מעל את התוספות שאוהבים ונהנים.

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר