סורבה רענן של קוקוס ונענע

חדשות כיפה באדיבות השפים של Beko 05/09/22 12:59 ט באלול התשפב

צילום: יחצ BEKO
צילום: יחצ BEKO

מצרכים

מיכל שמנת מתוקה 10% שומן (לטבעוניים – שמנת צמחית).

3 כפות אבקת סוכר.

2 כוסות קוקוס טחון.

1/2 צרור נענע (רק העלים).

הוראות הכנה

יוצקים את השמנת + 3 כפות אבקת סוכר לקערה שמתאימה למיקרוגל וממיסים במיקרו למשך 40 שניות. מוציאים מהמיקרו ומערבבים היטב.

קוצצים את עלי הנענע במכשיר לקיצוץ עשבי תיבול.

מוסיפים את הקוקוס והנענע הטחונים לבלילת השמנת ומערבבים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים להקפאה למשך מספר שעות.

כחצי שעה לפני ההגשה מוציאים מההקפאה ונותנים לסורבה לנוח בטמפרטורת החדר.

בעזרת כף גלידה לוקחים כדורים מהסורבה ומסדרים בכוסות הגשה.

ניתן לעטר בעלי נענע טריים, בגרידת שוקולד או בכל תוספת אחרת לבחירתכם.

כתבות נוספות