מצרכים
1 חבילת טארטלטים
קרם נוגט לדברי מאפה
250 גרם שוקולד ציפס מריר מעולה 48%
מיני סוכריות עדשים
הוראות הכנה
1. ממלאים את הטארטלטים במלית נוגט.
2. מסדרים מנג'טים בתבנית מאפינס.
3. ממיסים את השוקולד ושופכים לתוך המנג'טים עד למחצית הגובה.
4. מניחים בכל שקע טארטלט במילוי נוגט ולוחצים קצת פנימה.
5. מכסים את הטארטלטים בשארית השוקולד המומס.
6. מפזרים מעל סוכריות עדשים ומכניסים למקרר להתייצבות מחדש של השוקולד.
המתכון באדיבות חברת "מימונ'ס"- maimon’s