פנקוטה הדרים

חדשות כיפה מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Küppersbusch 14/11/22 09:28 כ בחשון התשפג

צילום: קופרבוש סטודיו
צילום: קופרבוש סטודיו

מצרכים

לפנקוטה:

4 דפי ג'לטין

200 מ"ל שמנת להקצפה

75 מ"ל חלב מלא

75 גרם סוכר

1 כפית תמצית וניל

1 תפוז

½ לימון

לסירופ האשכוליות:

80 גרם סוכר

30 גרם חמאה

1 אשכולית

לציפוי ולקישוט:

עוגיית חמאה מרוסקת

סירופ אשכוליות

קלמנטינה עילאית

אשכולית עליון

ג'לטין כתום

מנטה

סורבה לימון

הוראות הכנה

לפנה קוטה:

מרטיבים את דפי הג'לטין.

מחממים את השמנת עם החלב והסוכר בסיר עד לרתיחה. מסירים אותו מהאש וממיסים בו את הג'לטין.

סוחטים את ההדרים ויוצקים את המיץ בתוך התערובת הקודמת.

מערבבים שוב ומפזרים את בסיס הפנה קוטה במיכלים השונים שם יתקרר למשך 3 שעות לפחות.

לסירופ:

מקרמלים סוכר ומים במחבת קטנה, מוסיפים את החמאה ומערבבים עד להמסה.

מוסיפים את מיץ האשכולית, מערבבים אותו לקבלת מרקם סירופ ונותנים לו להתקרר.

לציפוי ולקישוט:

מניחים את הפנקוטה על צלחת קינוחים.

שמים את העוגיה המרוסקת מסביב לפנה קוטה ויוצרים חצי ירח.

מקשטים בנקודות סירופ אשכוליות, עלי מנטה קטנים וסורבה לימון.

כתבות נוספות