קרפ קישוא

חדשות כיפה באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka 10/08/22 15:08 יג באב התשפב

צילום: סטודיו טקה
צילום: סטודיו טקה

מצרכים

עבור הבצק:

- קישוא אחד

- 2 ביצים

- 120 גרם קמח חיטה

- מלח

-פלפל

למילוי ולקישוט:

- 150 גרם פטריות שיטאקי

- 150 גרם פטריות יער

- שמן זית כתית

- 1 כוס גבינת ברי

-פטרוזיליה טרייה

הוראות הכנה

קוצצים את הקישואים, מסננים אותם ומערבבים בקערה גדולה עם הביצים, הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.

מניחים עיגולי בצק על מגש ה-AirFry עם נייר אפייה או בסיר טיגון תואם ואופים בפונקציית Airfry ב-ºC200 למשך 7-10 דקות.

בינתיים מטגנים את הפטריות חתוכות למנות במחבת עם שמן עד להזהבה ומתבלים.

חותכים את הגבינה לפרוסות.

לאחר שהקרפים מוכנים ממלאים בכמה פרוסות גבינה, מעט פטריות ומקפלים.

אופים שוב למשך 5 דקות נוספות באותה טמפרטורה ומקשטים בעלי פטרוזיליה.

כתבות נוספות