מצרכים
עבור הבצק:
- קישוא אחד
- 2 ביצים
- 120 גרם קמח חיטה
- מלח
-פלפל
למילוי ולקישוט:
- 150 גרם פטריות שיטאקי
- 150 גרם פטריות יער
- שמן זית כתית
- 1 כוס גבינת ברי
-פטרוזיליה טרייה
הוראות הכנה
קוצצים את הקישואים, מסננים אותם ומערבבים בקערה גדולה עם הביצים, הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים עיגולי בצק על מגש ה-AirFry עם נייר אפייה או בסיר טיגון תואם ואופים בפונקציית Airfry ב-ºC200 למשך 7-10 דקות.
בינתיים מטגנים את הפטריות חתוכות למנות במחבת עם שמן עד להזהבה ומתבלים.
חותכים את הגבינה לפרוסות.
לאחר שהקרפים מוכנים ממלאים בכמה פרוסות גבינה, מעט פטריות ומקפלים.
אופים שוב למשך 5 דקות נוספות באותה טמפרטורה ומקשטים בעלי פטרוזיליה.