סופגניות (דונאטס) טבעוניות

חדשות כיפה 06/12/20 14:45 כ בכסלו התשפא

דונאטס , צילום: ויגן יעל
דונאטס , צילום: ויגן יעל

מצרכים

2 כוסות קמח כוסמין בהיר

רבע כוס סוכר קנים

1 1/2 כפיות סודה לשתיה

2 כפיות שטוחות אבקת אפייה ללא אלומיניום

חצי כפית מלח ורוד

לערבב יבשים

הוראות הכנה

בקערה נפרדת לערבב: כוס חלב סויה טבעי ללא סוכר, רבע כוס חומץ תפוחים. לטרוף יחד ולהניח למנוחה ל5 דק׳ . להוסיף רבע כוס שמן קוקוס מומס, כפית תמצית וניל ולטרוף יחד. לערבב רטובים עם יבשים

ולהעביר לשקית זילוף. לשמן תבניות דונאטס בתרסיס שמן ולזלף סביב כל עיגול עד 80% מגובה השקעים.

לאפות על חום של 170 ל15 דק׳ או עד שיוצא קיסם יבש. או להכניס למכשיר ייעודי ל5 דק׳

ניתן להוסיף מעל כל ממרח שתרצו, להלן מספר תוספות מומלצות: לוז/חמאת בוטנים/חמאת שקדים/חמאת אגוזים.

למשקעים שבכם- ניתן להמיס במיקרוגל בפולסים קצרים 60 גר׳ שוקולד מריר עם 2 כפיות שמן קוקוס

המתכון באדיבות ויגן יעל- בלוגרית טבעונות וכושר

כתבות נוספות