פשטידת פסטה קראנצ'ית עם טונה וזיתים

חדשות כיפה 10/05/23 15:12 יט באייר התשפג

צילום: יחצ ריו מרה
צילום: יחצ ריו מרה

מצרכים

קופסת טונה ריו מרה בשמן זית 160 גרם

400 גרם ספגטי מבושל ברוטב עגבניות

2 ביצים

20 גרם זיתים מגולענים

צרור פטרוזיליה קצוץ

40 גרם שמן זית כתית מעולה

הוראות הכנה

1. מסננים את הטונה, שמים בקערה ומועכים בעזרת מזלג.

2. מוסיפים את הזיתים הקצוצים גס ואת הפטרוזיליה הקצוצה.

3. מוסיפים את הביצים לקערה ומערבבים הכל היטב, כך שהמרכיבים יתאחדו.

4. מחממים מחבת טפלון בקוטר 26 ס"מ עם מעט שמן זית, מניחים בשכבה ראשונה את הספגטי המוכן ומעליו את שופכים בשכבה דקה את תערובת הטונה.

5. מבשלים על חום נמוך את הפשטידה משני הצדדים, הופכים עד שיתקבל צבע זהוב והפשטידה תהפוך לפריכה מאוד.

המתכון באדיבות ריו מרה

כתבות נוספות