גבינת קשיו טבעונית

חדשות כיפה אריאל בן חמו 09/05/23 11:46 יח באייר התשפג

צילום: אריאל בן חמו
צילום: אריאל בן חמו

מצרכים

2 כוסות קשיו טבעי

1/2 כוס מים

1 מיץ לימון

1/2 כפית מלח

תבלינים לפי הטעם

הוראות הכנה

1. להשרות את הקשיו למשך 20 דקות במים רותחים.

2. לסנן ולהעביר למעבד מזון חזק.

3. להוסיף את שאר המרכיבים ולטחון עד לקבלת מרקם חלק לחלוטין

4. להעביר את התערובת לבד חביצה לבישול של if you care וליצור כדור עם קשר החלק העליות של הבד.

5. להניח במסננת למשך לילה שלם על מנת שהגבינה תתקשה ותקבל צורה יפה.

המתכון באדיבות חברת אורגניקזון

כתבות נוספות