סלט כרפס,סלרי - לפסח

חדשות כיפה חדשות כיפה 20/03/18 11:28 ד בניסן התשעח

צילום: SHUTTERSTOCK
צילום: SHUTTERSTOCK

מצרכים

1 חבילת סלרי

2 תפוחי עץ

1 פלפל כתום

1 לימון

4 כפות שמן זית

1 כפית סוכר חום

הוראות הכנה

מנקים את עלי הסלרי וחותכם אותם לקוביות קטנות

קולפים את התפוחים וחותכים אותם לקוביות באותו הגודל של הסלרי, כך גם את הפלפל

מערבבים את שמן הזית עם מיץ מלימון והסוכר

מערבבים את כל המרכיבים יחד

לאוהבים: אפשר להוסיף אגוזי קשיו וחמוציות או צימוקים

המתכון באדיבות אמא מבשלת

כתבות נוספות