סגור

סלט כרפס,סלרי - לפסח

ד בניסן התשעח
,
20 במרץ, 2018
20/03/2018 11:28

צילום: SHUTTERSTOCK

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

1 חבילת סלרי

2 תפוחי עץ

1 פלפל כתום

1 לימון

4 כפות שמן זית

1 כפית סוכר חום

הוראות הכנה

מנקים את עלי הסלרי וחותכם אותם לקוביות קטנות

קולפים את התפוחים וחותכים אותם לקוביות באותו הגודל של הסלרי, כך גם את הפלפל

מערבבים את שמן הזית עם מיץ מלימון והסוכר

מערבבים את כל המרכיבים יחד

לאוהבים: אפשר להוסיף אגוזי קשיו וחמוציות או צימוקים

המתכון באדיבות אמא מבשלת

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

כלכלת קורונה. שוק מחנה יהודה צילום: אוליבר פיטוסי, פלאש 90

התכנית הכלכלית לימי הסגר תוצג לקבינט הקורונה

קרא עוד