סופגניות ביתיות ללא גלוטן

חדשות כיפה רן בן דוד, קונדיטור ראשי 08/12/22 10:17 יד בכסלו התשפג

צילום: אסף לוי
צילום: אסף לוי

מצרכים

תערובת ללא גלוטן – 500 גרם

סוכר - 75 גרם

שמרים יבשים – 17 גרם

מים – 525 גרם

שמן קנולה – 30 גרם

מלח – 5 גרם

הוראות הכנה

יש להכניס לקעת המיקסר את התערובת ללא גלוטן, סוכר ושמרים יבשים ולערבב

במהירות נמוכה, תוך כדיי ערבוב יש להוסיף למיקסר את הנוזלים במשך 2 דקות. להוסיף את

המלח, לערבב במהירות בנינונית המשך 5 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד.

הערות

משקל: משקל סופגנייה לפני אפייה, כ-70 גרם כל אחת (כ-16 סופגניות )

המתכון באדיבות רשת ביגה

כתבות נוספות