מצרכים
תערובת ללא גלוטן – 500 גרם
סוכר - 75 גרם
שמרים יבשים – 17 גרם
מים – 525 גרם
שמן קנולה – 30 גרם
מלח – 5 גרם
הוראות הכנה
יש להכניס לקעת המיקסר את התערובת ללא גלוטן, סוכר ושמרים יבשים ולערבב
במהירות נמוכה, תוך כדיי ערבוב יש להוסיף למיקסר את הנוזלים במשך 2 דקות. להוסיף את
המלח, לערבב במהירות בנינונית המשך 5 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד.
הערות
משקל: משקל סופגנייה לפני אפייה, כ-70 גרם כל אחת (כ-16 סופגניות )
המתכון באדיבות רשת ביגה