מצרכים
בצל גדול קצוץ דק
5 בצלים ירוקים קצוצים דק
פלפל חתוך לקוביות קטנות
פלפל אדום חתוך כנ"ל
פלפל ירוק חריף (לא הכרחי)
2 גזרים
3 שיני שום
ראש סלרי
מלח, פלפל, כף פפריקה מתוקה, כף אבקת מרק עוף,
2 כפות רסק עגבניות או קופסת מיץ עגבניות (עדיף)
3 - 4 כפות שמן זית/סויה,
2 כוסות שעועית לבנה מושרית ומסוננת
הוראות הכנה
בסיר רחב לחמם את השמן, לטגן כחמש דקות את כל הירקות.
להוסיף שעועית, רסק או מיץ, ומים חמים, שיכסו את כל השעועית.
אחרי שעה מוסיפים את התבלינים.
מבשלים עד שרך. אם חסר מים - מוסיפים.