אמפנדס ארגנטינאי אמיתי

חדשות כיפה 06/07/23 15:28 יז בתמוז התשפג

צילום: דוריאן כופית
צילום: דוריאן כופית

מצרכים

ק"ג בשר טחון

‎2 כפיות מלח

‎כפית פלפל שחור

‎כפית אבקת שום

הוראות הכנה

1. מכניסים למעשנה על חום של 110 מעלות לשעה וחצי מקפידים לערבב אחת לרבע שעה.

‎2. לאחר העישון טועמים, מתקנים תיבול, מסננים נוזלים ומקררים.

‎3. מבשלים 2 ביצים קשות ומפוררים אותם למסה של הבשר.

‎4. מוסיפים חצי כוס טבעות זיתים ירוקים ושתי כפות צימוקים.

5. קורצים עיגולי בצק מבצק עלים ממלאים במרכז העיגול כף ועוד טיפה מהתערובת סוגרים לצורת חצי סהר ועם מזלג "מועכים" את הקצוות.

‎6. מורחים ביצה ואופים בתנור עד צבע זהוב עמוק.

‎7. אפשרות נוספת היא לטגן את המאפה בשמן ואז בכלל זה טרוף.

‎9. מגישים לצד צ'ימיצ'ורי רענן ואוכלים בתיאבון.

המתכון באדיבות פיטמאסטר

כתבות נוספות