מצרכים
400 גרם תפוחי אדמה
50 גרם חמאה
1 שן שום
75 גרם קרם פרש
200 גרם גבינת גרוייר
1 מוצרלה טרייה
מלח ופלפל
פטריות
הוראות הכנה
מבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים ומועכים אותם בעודם חמים במכבש תפוחי אדמה.
מניחים בסיר על אש בינונית, מוסיפים את שן השום המגורדת והחמאה ומערבבים.
כאשר נמסו, מוסיפים את הקרם פרש, גבינת גרוייר המגורדת, קוביות המוצרלה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי טעם.
צולים פטריות עם מעט שמן ומתבלים במלח ופלפל.
מגישים את האליגו בכלי פונדו וטובלים את שיפודי הפטריות.