אליגו

חדשות כיפה באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka 12/01/23 16:12 יט בטבת התשפג

אליגו, צילום: TEKA studio
אליגו, צילום: TEKA studio

מצרכים

400 גרם תפוחי אדמה

50 גרם חמאה

1 שן שום

75 גרם קרם פרש

200 גרם גבינת גרוייר

1 מוצרלה טרייה

מלח ופלפל

פטריות

הוראות הכנה

מבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים ומועכים אותם בעודם חמים במכבש תפוחי אדמה.

מניחים בסיר על אש בינונית, מוסיפים את שן השום המגורדת והחמאה ומערבבים.

כאשר נמסו, מוסיפים את הקרם פרש, גבינת גרוייר המגורדת, קוביות המוצרלה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

מוסיפים מלח ופלפל לפי טעם.

צולים פטריות עם מעט שמן ומתבלים במלח ופלפל.

מגישים את האליגו בכלי פונדו וטובלים את שיפודי הפטריות.

כתבות נוספות