טונה עטופה בטורטייה

חדשות כיפה 18/07/23 10:15 כט בתמוז התשפג

צילום: יחצ
צילום: יחצ

מצרכים

4 טורטיות (מומלץ של מאסטר שף)

4 חבילות טונה ריו מרה בשמן זית של 80 גרם (כשרות אגודת ישראל)

2 עגבניות בשלות

חסה שאוהבים

1 אבוקדו בשל

4 כפות מיונז

2 גזרים

50 גרם סלט מעורב

½ לימון

מלח

פלפל

הוראות הכנה

1. קולפים את הגזר והעגבניות. מגררים את הגזר וחותכים את העגבניות לקוביות. פורסים את האבוקדו לפרוסות דקות.

2. מחממים מחבת טפלון על אש נמוכה, מניחים את הטורטיות אחת אחת ומחממים בצד אחד רק חצי דקה כדי שלא יתייבשו.

3. מורחים כף מיונז על כל טורטיה, מניחים מעל את פרוסות האבוקדו, מסדרים את הטונה, משלימים עם קוביות העגבניות, הגזר המגורר והסלט.

4. מתבלים בכמה טיפות מיץ לימון, מעט מלח והרבה פלפל, מגלגלים את העטיפות להקפיד שלא ייצא מהמלית, מחממים במהירות במחבת ששימשה בעבר, חותכים לשניים באלכסון ונהנים מהם. מיד.

המתכון באדיבות מותג הטונה המוביל ריו מרה

כתבות נוספות