קבב מורי

מותג מכשירי החשמל TEKA 21/07/22 11:07 כב בתמוז התשפב

צילום: סטודיו טקה
צילום: סטודיו טקה

מצרכים

(10 אנשים):

- 200 גרם חלבון סויה

- 1 שן שום

- 1/2 בצל ירוק

- 1/2 לימון

- 1 כף פפריקה חריפה

- 1 כף פפריקה מעושנת

- 1 כפית כמון

- 2 חוטי זעפרן

- קורט פלפל שחור

- קורט קינמון טחון

- 1 כף פטרוזיליה יבשה

- כוסברה לפי הטעם

- קורט מלח

- 3 כפות שמן זית כתית מעולה

הוראות הכנה

מניחים את השום והבצל במעבד מזון עם מיץ לימון, צרור כוסברה ושמן זית וטוחנים מוסיפים תבלינים ומלח לפי הטעם.

משרים את חלבון הסויה במים חמים במשך 10 דקות, מסננים ומערבבים עם התבלינים בתבנית.

מניחים את החלבון לספוג תבלינים בטמפרטורת חדר למשך שעתיים.

מרכיבים את השיפודים עם חלבון הסויה וצולים על המנגל עד להזהבה.

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר