לחם בננה

חדשות כיפה 05/02/23 10:55 יד בשבט התשפג

לחם בננה, צילום: סטודיו TEKA
לחם בננה, צילום: סטודיו TEKA

מצרכים

200 מ"ל חלב

350 גרם קמח חיטה או כוסמין

200 גרם סוכר

250 גרם בננות בשלות

20 גרם אבקת קקאו

30 מ"ל שמן חמניות

10 גרם אבקת סודה לשתייה

8 גרם שמרים

4 גרם מלח

הוראות הכנה

1. מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים, מלבד הקקאו. מועכים את הבננות ומערבבים עם החלב והשמן.

2. יוצקים את הנוזלים על החומרים היבשים ומערבבים היטב.

3. מניחים מחצית מהבלילה בתבנית מכוסה בנייר אפייה. מוסיפים לשאר הבלילה 20 גר' אבקת קקאו ומערבבים.

4. יוצקים את הבלילה עם הקקאו בתבנית ומערבבים קלות עם קיסם.

5. ניתן לפרוס בננה לאורכה ולשים אותה מלמעלה לקישוט.

6. אופים ב-180 מעלות במשך 40-45 דקות.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

כתבות נוספות