דג לברק שלם צלוי במחבת

חדשות כיפה השף גיל אבירם 07/09/22 16:31 יא באלול התשפב

צילום: גיל אבירם
צילום: גיל אבירם

מצרכים

2-4 דגי לברק טריים

עשבי תיבול: אורגנו, טימין וכוסברה

לימון

מלח/פלפל

הוראות הכנה

ממלאים את פנים הדג בעשבי תיבול (אורגנו, טימין, כוסברה) ובפרוסות לימון

חורצים את הדג באמצעות סכין ברווחים של כ- 1 ס"מ בין חריץ לחריץ.

מתבלים במלח ופלפל.

מניחים את הדג על מחבת Non Stick איכותית של סולתם עם 3-4 כפות שמן זית ומטגנים את הדג עד שהעור הופך פריך מאוד.

הופכים בזהירות ומטגנים עוד 4-5 דקות בערך עד שהדג מוכן.

המתכון באדיבות רשת סולתם

כתבות נוספות