מצרכים
2-4 דגי לברק טריים
עשבי תיבול: אורגנו, טימין וכוסברה
לימון
מלח/פלפל
הוראות הכנה
ממלאים את פנים הדג בעשבי תיבול (אורגנו, טימין, כוסברה) ובפרוסות לימון
חורצים את הדג באמצעות סכין ברווחים של כ- 1 ס"מ בין חריץ לחריץ.
מתבלים במלח ופלפל.
מניחים את הדג על מחבת Non Stick איכותית של סולתם עם 3-4 כפות שמן זית ומטגנים את הדג עד שהעור הופך פריך מאוד.
הופכים בזהירות ומטגנים עוד 4-5 דקות בערך עד שהדג מוכן.
המתכון באדיבות רשת סולתם