פאיית עוף וזעפרן חגיגית

חדשות כיפה 18/09/23 14:57 ג בתשרי התשפד

צילום: teka studio
צילום: teka studio

מצרכים

- 3 כפות שמן זית

- 15 גרם שום קצוץ

- 8 חוטי זעפרן

- מלח

- 1 כפית פפריקה מתוקה

- 50 גרם רסק עגבניות

- 150 גרם עוף

- 40 גרם שעועית ירוקה

- 40 גרם שעועית לבנה

עבור האורז:

- 200 גרם אורז עגול

- 1 ליטר מים

הוראות הכנה

מניחים מחבת רחבה על הכיריים ומוסיפים 2 כפות שמן.

כשהשמן חם, מוסיפים את העוף, וצולים עד להשחמה. מוסיפים את שני סוגי השעועית ומערבבים.

ממתינים שלוש דקות, ואז מוסיפים כף שמן, שום קצוץ, פפריקה המתוקה ורסק עגבניות. מערבבים.

מוסיפים את המים ומלח לפי הטעם ומביאים לרתיחה.

מחממים שליש כוס מים בכוס קטנה ומוסיפים למים את הזעפרן. מערבבים ומניחים בצד.

מוסיפים את האורז למחבת יחד עם מי הזעפרן. מערבבים היטב.

מסירים את המחבת מהאש ומניחים אותה בצד למנוחה של 5 דקות לפני ההגשה.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

כתבות נוספות