מצרכים
- נקניקיות טבעוניות
- לחמניות ארוכות
- צרור בזיליקום טרי
- זרעי פשתן
- 1 עגבנייה
- ½ בצל
לרוטב אחו-בלנקו (בהשראת המתכון הספרדי הקלאסי למרק שקדים קר):
- 70 גרם קשיו גולמי
- 2 כפות שמרים
- 1 שן שום
- 80 מ"ל חלב צמחי לא ממותק
- קורטוב של מיץ לימון
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פטרוזיליה יבשה
הוראות הכנה
משרים את אגוזי הקשיו במים חמים למשך כמה שעות.
מסננים ומניחים אותם במעבד מזון עד לקבלת עיסה חלקה וקרמית.
קוצצים את הבצל וחותכים את העגבנייה לקוביות.
מטגנים את הנקניקיות הטבעוניות על המנגל עד להזהבה.
פותחים את הלחמנייה, מניחים את הנקניקייה, העגבנייה והבצל ומקשטים ברוטב אחו-בלנקו, בזיליקום טרי קצוץ וזרעי פשתן.