כנפי עוף ברוטב קוריאני חריף

חדשות כיפה באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka 30/06/22 12:46 א בתמוז התשפב

צילום: טקה סטודיו
צילום: טקה סטודיו

מצרכים

עבור כנפי העוף:

- 600 גרם כנפי עוף

- 1 כף שמן זית

- מלח

- פלפל

- קמח

- 2 כפות פפריקה

לרוטב הקוריאני החריף:

- 10 כפות רוטב סויה

- 6 כפות סוכר חום

- 4 כפות חומץ אורז

- 2 כפות רוטב סרירצ'ה

- 2 כפות שמן שומשום

- 3 שיני שום

- 2 כפות מים קרים

- 1 כף עמילן תירס

לקישוט:

- בצל ירוק

- שומשום לבן

הוראות הכנה

מייבשים את כנפי העוף במגבת נייר ומברישים אותם בשמן זית.

מוסיפים מלח ופלפל ומצפים בקמח מעורבב בפפריקה.

מסירים את עודפי הקמח וצולים במנגל על ​​אש נמוכה במשך 10-15 דקות מכל צד או עד שהציפוי חום ופריך.

בינתיים מערבבים בסיר את מרכיבי הרוטב הקוריאני עד לרתיחה.

טובלים את כנפי העוף ברוטב, ומקשטים בבצל ירוק קצוץ ובשומשום לפי הטעם.

כתבות נוספות