מחסום לדלת

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 15/06/23 10:28 כו בסיון התשפג

שאלה

שלום,

חשבתי להוסיף מחסום לתחתית הדלת זה מחסום רגיל כמו מגב שקונים בחנות רק עם שערות או איזה מילוי. יכולה להיות בעיה עם התקנה אז זה פשוט משהו שמוצמד ידנית כל לילה אפשר להצמיד זאת לדלת ידנית ובבוקר לפתוח את הדלת וזה נגרר ומתרחק לבד. זה לא מחובר במסמר או משהו. אולי צריך להכניס נייר בצד אבל אפשר לחתוך מראש. כמו המחסום בחדר שאמרתי לך רק שפה אין אפילו סמרטוטים יבשים. משהו זמני ללילה. האם יש בעיה בזה במהלך השבוע ובפרט בשבת?

נא לא לפי המחמירים.

אם אפשר לפרסם עדיין יכולה להיות בעיה בגישה למייל. אגב אינני דתי.

בלי נדר

תודה