שלום לכבוד הרב

חדשות כיפה הרב יצחק פייגלין 17/01/11 20:49 יב בשבט התשעא

שאלה

ערב טוב כבוד הרב.

אני בחור חילוני בשנים האחרונות אני משתדל מדי שבת לקרוא ספר תהילים מתחילתו עד סופו, בשבועות האחרונים אני כבר מרגיש שזה כמעט בלתי נסבל וזה ממש קשה לי ולוקח הרבה שעות.

חשבתי אולי לקרוא בשבת רק את הפרקים ליום שבת וליום בחודש (מה שאני משתדל לעשות מדי יום) ובשאר הזמן לקרוא ספר שיעסוק בנושאים דתיים.

(מעצם העובדה שאני חילוני אני מוגבל ביכולת הגישה לספרים כאלה).

מה דעת כבוד הרבה על כך?

בתודה מראש

תשובה

שלום

ראשית, כל הכבוד על מה שאתה כן עושה.

שנית, הקביעה: "אני חילוני ו...", לא לעניין. אם אתה מתעניין ובודק תבוא בראש פתוח.

שלישית, אני בהחלט ממליץ על קריאה של מגוון ספרים, ולא להסתפק בספר תהילים.

לסיום, הקביעה: "מעצם העובדה שאני חילוני אני מוגבל ביכולת הגישה לספרים כאלה" פשוט לא נכונה ! הספרים קיימים ונגישים במקומות רבים (אפילו באינטרנט).
אם אתה מתקשה בהשגתם, אוכל לעזור.

בהצלחה

וכל טוב