שימוש בזיכוי

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת ההסדר כרמיאל 24/03/10 10:34 ט בניסן התשע

שאלה

שלום הרב

רכשתי "כרטיסייה" למוצר מסויים בסופר והשתמשתי בכל הזכאות שלי ב"כרטייסיה".

המחשב של הסופר מראה שעדיין קיימת לי זכאות למרות שאני יודע שהשתמשתי בכל הזכאות. האחראי אמר לי ש"הרווחתי מההפקר" . האם מותר להשתמש בזכאות שנותרה לי ?

תודה רבה וחג שמח

תשובה

בס"ד

שלום לך

יישר כח על הכנות והאמינות שלך.

השאלה היא מה מעמדו של האחראי שאיתו דיברת.
בעל הבית של הסופר הזה הוא שיכול לתת לך שימוש נוסף בכרטיסיה שנסתיימו בה נקודות הזכות. אם האחראי שאיתו דיברת הוא בעל סמכות מקומית בלבד, אין בסמכותו לתת לך להרוויח כסף על חשבון בעל הרשת.

חג שמח