ללא נושא

חדשות כיפה הרב יצחק פייגלין 16/01/11 01:04 יא בשבט התשעא

שאלה

שלום..

יש לי שאלה....האם אחרי שמתחתנים חייב לעשות ילדים...או אם מרגישים לא בשלים לילד כרגע אז אפשר נגיד אחרי שנה או שנתיים?

תודה

תשובה

שלום

הרב אבינר כתב על כך חיבור מפורט "עצם מעצמי" (נמכר לזוגות נשואים בלבד) כדאי להזמין ולקרוא.

בכל אופן, הדרכת פוסקי דורנו היא שאם אין מניעה רפואית, אין התר לדחות את העניין כלל.
לאחר לידה ראשונה פוסקים רבים ממליצים על רווח יזום של לפחות שנה, כדי לאפשר ליולדת לאזור כח. (לידות רצופות מחלישות את האשה ופעמים אף פוגעות בבריאותה).

לאחר לידת בן ובת, ישנם התרים רבים כשתגיעו לכך לכו להתיעץ.

כל טוב