ללא נושא

חדשות כיפה הרב יצחק פייגלין 18/01/11 17:48 יג בשבט התשעא

שאלה

שלום כבוד הרב,

בלילה שבין שני לשלישי בערך השעות הבוקר המוקדמות חלמתי שנופלות לי השיניים ואני נמצאת עם הבן זוג הקודם שלי

הייתי רוצה לדעת בבקשה מה זה אומר.

תודה מראש

תשובה

שלום

לחלומות אין שום משמעות שיכולה לשנות את פני העתיד.
אז מה אם כך פשר הדברים שאנו רואים בחלום ?
מקובל לומר, שבחלום אדם רואה דברים שהעסיקו אותו במודע או בתת מודע במשך היום. וגם אז לרוב יופיעו הדברים הנ"ל בחלום בצורה של סמלים, שלא תמיד ניתן להבינם.

אני יכול לנחש:
א. שמשהו בשינייך מטריד אותך (מראה או בעיה רפואית). ב. שזכרו של בן הזוג הקודם עדיין טרי מדי מכדי להישכח.

עצתי:
א. לדבר עם חברה או יועצת. שיחה מלב אל לב תוציא החוצה משקעים, ועשויה לרפא חלק מהשבר.
ב. תנסי לעסוק ולחוות חוויות חיוביות במשך היום. חוויות שיסיחו את דעתך מן העבר, תתעסקי בהוה ותחלמי על העתיד.
ג. ישנם תפילות להטבת חלום, מופיע בסידורים. בודאי שלא יזיק, ויש שראו ברכה וישועה בזכות תפילות אלו.

חלומות פז
וכל טוב