פבלובה

חדשות כיפה חדשות כיפה 29/08/19 11:43 כח באב התשעט

פבלובה, צילום: יחצ טקה
פבלובה, צילום: יחצ טקה

מצרכים

150 גר' חלבון ביצה

100 גר' סוכר

100 גר' אבקת סוכר

קמצוץ מלח

1/2 קליפת ליים

1 כף מיץ ליים

עבור המילוי

קצפת מוכנה

פטל או ענבים

הוראות הכנה

בעזרת מעבד מזון או מיקסר, הקציפו חלבוני ביצים יחד עם מלח ומיץ ליים, עד שיתקשו.

כאשר הם מתרככים, הוסיפו בהדרגה סוכר ואבקת סוכר. אל תפסיקו להקציף.

לאחר מכן, הוסיפו את קליפת הליים.

כאשר המרנג מוכן, סדרו את הפבלובות. תוכלו ליצור פבלובה אחת או כמה קטנות.

קחו חלק מהמרנג בעזרת כף וציירו מעגל על נייר האפייה, היעזרו בכף או בתרבד.

אפו בחום של 100-120ºC למשך כשעה אחת. הפבלובה אמורה להיות יבשה למגע.

כבו את התנור והשאירו בתוכו את הפבלובה בסביבות כשעה.

הוציאו מהתנור ומלאו בעזרת הקצפת והפטל או הענבים.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

כתבות נוספות