קליפות פריכות של תפוחי אדמה

חדשות כיפה באדיבות מותג מוצרי החשמל גרונדיג GRUNDIG 20/03/23 16:36 כז באדר התשפג

צילום: גרונדיג
צילום: גרונדיג

מצרכים

פסים של קליפות מ-4 תפוחי אדמה

שמן זית או שמן לטיגון

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

1. מחממים את התנור ל-220 מעלות.

2. מכינים תבנית עם נייר אפייה.

3. טובלים את הקליפות בשמן זית.

4. שמים את הקליפות בשכבה אחת על תבנית העוגיות ומפזרים מלח ופלפל.

5. אופים במשך 15 דקות או עד שהם פריכים וצבעם זהוב, בודקים מדי פעם כדי לוודא שהם לא יישרפו.

6. מוציאים מהתנור ומגישים.

כתבות נוספות