מצרכים
500 גר´ תרד קפוא
1/2 כוס פירורי לחם
2 ביצים
1/4 כוס אגוזים קצוצים דק
100 גר´ גבינה צהובה מגורדת
מלח
פלפל חריף
שמן
הוראות הכנה
מערבבים את כל החומרים יחד.
שמים את השמן במחבת כך שהקציצה לא תהיה מכוסה ומחממים, יוצרים קציצות
ומוסיפים למחבת לטיגון של 3-4 דק´ מכל צד.מוציאים ושמים על נייר מגבת כדי לספוג את השמן וזה מוכן לאכילה.
(אם רוצים שהקציצות יהיו פרווה אפשר לוותר על הגבינה צהובה)
הערות
20-25 קציצות מומלץ וטעים!
המתכון באדיבות המצאה אישית