קנלוני בטטה

חדשות כיפה אחת מל"ו 27/09/06 00:00 ה בתשרי התשסז

קנלוני, צילום: shutterstock
קנלוני, צילום: shutterstock

מצרכים

המילוי:

1 בטטה גדולה ,אפויה,קלופה ומעוכה.

(לטעמי צריך קצת יותר)

250 גר´ מסקרפונה.

(גם עם גבינת שמנת יוצא טעים)

1 ביצה

מלח,פלפל

מעט אגוז מוסקט

הרוטב:

1 שמנת מתוקה

2 ביצים

4 כפות גבינת פרמז´ן

הוראות הכנה

מערבבים את כל מרכיבי המילוי וממלאים את הקנלוני.

אני ממלאה בעזרת שקיות סנדויץ´ שמחוררות בקצה.

לערבב את מרכיבי הרוטב ולצקת על הקנלוני.

לאפות בחום בינוני עד שיזהיב.

לחמם עטוף בנייר כסף

הערות

כתבות נוספות