מצרכים
המילוי:
1 בטטה גדולה ,אפויה,קלופה ומעוכה.
(לטעמי צריך קצת יותר)
250 גר´ מסקרפונה.
(גם עם גבינת שמנת יוצא טעים)
1 ביצה
מלח,פלפל
מעט אגוז מוסקט
הרוטב:
1 שמנת מתוקה
2 ביצים
4 כפות גבינת פרמז´ן
הוראות הכנה
מערבבים את כל מרכיבי המילוי וממלאים את הקנלוני.
אני ממלאה בעזרת שקיות סנדויץ´ שמחוררות בקצה.
לערבב את מרכיבי הרוטב ולצקת על הקנלוני.
לאפות בחום בינוני עד שיזהיב.
לחמם עטוף בנייר כסף