מצרכים
הוראות הכנה
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקות
1/3 כוס שמן
לבשל על אש קטנטנה עד שהפלפלים מתרככים
לשים בסיר:
1 כוס מים
כפית מלח
כפית סוכר
הפלפלים עם השמן
להביא לרתיחה
להוסיף: 1 כוס קמח+כפית אבקת אפיה
לערבב במהירות עד שהבצק ניתק מדפנות הסיר
לכבות את הלהבה ולהניח להתקרר.
4 ביצים להוסיף אחת אחת תוך עירבוב
20 עלי בזיליקום חתוכים לרצועות דקות, לערבב לתוך הצק
להכניס לשקית זילוף ולזלף 15 פחזניות
המתכון באדיבות בלוג לאכול לשנות להנות