פחזניות קונפי פלפלים ובזיליקום

חדשות כיפה חנה פנט 10/05/21 09:38 כח באייר התשפא

פחזניות פלפלים, צילום: חנה פנט
פחזניות פלפלים, צילום: חנה פנט

מצרכים

הוראות הכנה

2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקות

1/3 כוס שמן

לבשל על אש קטנטנה עד שהפלפלים מתרככים

לשים בסיר:

1 כוס מים

כפית מלח

כפית סוכר

הפלפלים עם השמן

להביא לרתיחה

להוסיף: 1 כוס קמח+כפית אבקת אפיה

לערבב במהירות עד שהבצק ניתק מדפנות הסיר

לכבות את הלהבה ולהניח להתקרר.

4 ביצים להוסיף אחת אחת תוך עירבוב

20 עלי בזיליקום חתוכים לרצועות דקות, לערבב לתוך הצק

להכניס לשקית זילוף ולזלף 15 פחזניות

המתכון באדיבות בלוג לאכול לשנות להנות

כתבות נוספות