פחזניות קונפי פלפלים ובזיליקום

חנה פנט 10/05/21 09:38 כח באייר התשפא

פחזניות פלפלים, צילום: חנה פנט
פחזניות פלפלים, צילום: חנה פנט

מצרכים

הוראות הכנה

2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקות

1/3 כוס שמן

לבשל על אש קטנטנה עד שהפלפלים מתרככים

לשים בסיר:

1 כוס מים

כפית מלח

כפית סוכר

הפלפלים עם השמן

להביא לרתיחה

להוסיף: 1 כוס קמח+כפית אבקת אפיה

לערבב במהירות עד שהבצק ניתק מדפנות הסיר

לכבות את הלהבה ולהניח להתקרר.

4 ביצים להוסיף אחת אחת תוך עירבוב

20 עלי בזיליקום חתוכים לרצועות דקות, לערבב לתוך הצק

להכניס לשקית זילוף ולזלף 15 פחזניות

המתכון באדיבות בלוג לאכול לשנות להנות

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר