פמפקין לאטה

חדשות כיפה באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka 12/01/23 16:14 יט בטבת התשפג

צילום: TEKA studio
צילום: TEKA studio

מצרכים

250 מ"ל חלב צמחי

2 כפות מחית דלעת

1/4 כפית תבלין דלעת

1 כפית קינמון טחון

1 ציפורן טחון

1 כפית אבקת ג'ינג'ר

½ כפית אגוז מוסקט

קורט פלפל ג'מייקני

1/2 כפית תמצית וניל

1 תמר מג'הול מגולען

100 מ"ל תה צ'אי או אחר לפי הטעם

הוראות הכנה

להכנת המחית חותכים 300 גר' דלעת לקוביות ואופים במשך 30 דקות ב-180º ולאחר מכן מרסקים לכדי מחית.

להכנת תבלין הדלעת מערבבים קינמון, ציפורן, ג'ינג'ר, אגוז מוסקט ופלפל ג'מייקני.

מערבבים את החלב הצמחי עם מחית הדלעת, התמר, הוניל, תערובת התבלינים ותה הצ'אי לפי הטעם, מקציפים ומגישים חם.

כתבות נוספות