סורבה אבטיח-בננה

חדשות כיפה 20/09/22 10:13 כד באלול התשפב

צילום: Teka Studio
צילום: Teka Studio

מצרכים

חצי אבטיח

2 בננות

1 כף סירופ מייפל (אופציונלי)

כמה טיפות תמצית וניל

הוראות הכנה

קולפים את האבטיח, חותכים לקוביות ומניחים בקופסאת פלסטיק במקפיא. קולפים וחותכים את הבננות לחתיכות ומקפיאים גם אותן.

לאחר ההקפאה, מערבבים יחד במעבד מזון את האבטיח, הבננות, סירופ המייפל ואת תמצית הווניל, וטוחנים עד לקבלת מרקם סמיך וללא גושים. מקשטים עם כדורי אבטיח ועלי נענע טריים.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

כתבות נוספות