פודינג שוקולד קוקוס קרמי

חדשות כיפה 28/05/23 11:47 ח בסיון התשפג

צילום: Teka Studio
צילום: Teka Studio

מצרכים

• 200 גרם שוקולד מריר

• 50 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

• 70 גרם גבינת שמנת בטעם טבעי

• 130 גרם חלב קוקוס

• 30 גרם קורנפלור

• 50 גרם סוכר

• 2 ביצים

• אבקת קקאו

• קוקוס טחון

• תותים

הוראות הכנה

1. ממיסים את השוקולד בבן מארי: מוסיפים חמאה וממיסים יחד.

2. מערבבים בקערה את גבינת השמנת עם חלב קוקוס, סוכר וקורנפלור. מאחדים בהדרגה את תערובת השוקולד עם תערובת גבינת השמנת ומערבבים עד לאיחוד ועד שאין גושים. יוצקים את השוקולד לאט לאט וממשיכים לערבב.

3. טורפים את הביצים ומוסיפים אותן לתערובת.

4. יוצקים לתוך כלי סופלה ייעודיים מקרמיקה, ומכניסים לתנור שחומם מראש למצב 100% קיטור ל-100 מעלות צלזיוס.

5. אופים במשך 15 דקות ומניחים בצד לצינון.

6. מפזרים מלמעלה מעט אבקת קקאו וקוקוס טחון, ומוסיפים חצי תות לקישוט.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

כתבות נוספות