קוקטייל – סנגריה לבנה קרה

חדשות כיפה 23/07/23 16:10 ה באב התשפג

צילום: יחצ
צילום: יחצ

מצרכים

1 בקבוק סרטורי לאב סטורי פינו גריג'יו

75 מ"ל בוטגה לימונצ'ינו

25 מ"ל ברנקה מנטה

1 אפרסק או נקטרינה פרוס

1 תפוח עץ ירוק פרוס

1 לימון צהוב חתוך לרבעים

100 מ"ל סודה

וצרור גבעולי נענע מחוברים יחד

הוראות הכנה

מוזגים לקנקן את המרכיבים לפי הסדר ומוסיפים את פרוסות הפירות, מערבבים היטב ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות. לפני ההגשה מוסיפים את הסודה, קרח וצרור גבעולי נענע לקישוט ומערבבים היטב.

המתכון באדיבות הסקוטית מבית ישרקו

כתבות נוספות