מילקשייק מוקה שוקולד בראוניס

חדשות כיפה 05/09/23 11:27 יט באלול התשפג

צילום: יחצ
צילום: יחצ

מצרכים

120 גרם (או כדור וחצי של גלידה) גלידת שוקולד בראוניס של בן & ג’ריס

120 גרם (או כדור וחצי של גלידה) גלידת קפה של בן & ג’ריס

1/2 כוס חלב

לקצפת:

1/2 כפית קפה מיובש בהקפאה

1 כפית סוכר

120 מ”ל (או 1/2 כוס) שמנת מתוקה להקצפה

הוראות הכנה

1. מוזגים את השמנת המתוקה לקערה גדולה, ומערבבים פנימה את הסוכר והקפה.

2. מקציפים עד שהתערובת מתייצבת ומניחים בצד.

3. מכניסים לבלנדר את הגלידות ואת החלב, ומפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם סמיך אחיד.

4. מוזגים את המילקשייק לכוס ומוסיפים קצפת מעל.

המתכון באדיבות מומחי הגלידה של בן & ג'ריס

כתבות נוספות