שייק דלעת וניל מועשר בחלבון

חדשות כיפה 14/06/23 17:13 כה בסיון התשפג

צילום: דן פרץ
צילום: דן פרץ

מצרכים

3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל

כף מדידה אבקת חלבון

40 גרם דלעת, מקולפת וחתוכה לקוביות

50 גרם אגס, ללא הליבה, חתוך לקוביות

100 מ"ל מים

100 מ"ל חלב דל שומן/משקה שיבולת שועל/שקדים/סויה

להגשה: כף אגוזי מלך או פקאן, קלויים וקצוצים גס

הוראות הכנה

1. מניחים את כל הרכיבים בבלנדר ומערבלים לשייק חלק

2. מפזרים מעל את האגוזים הקצוצים

המתכון באדיבות "מבשלים דרך חיים", ספר מתכוני בריאות של חברת הרבלייף

כתבות נוספות