בראוניז שוקולד וטחינה

חדשות כיפה השפית ללי האס 16/01/23 11:41 כג בטבת התשפג

בראוניז שוקולד וטחינה, צילום: שירן כהן
בראוניז שוקולד וטחינה, צילום: שירן כהן

מצרכים

1 כוס טחינה גולמית "טורקיז"

1/2 כוס סוכר חום

1/4 כוס מייפל

1 כפית תמצית וניל

2 ביצים

1/3 כוס קקאו

1 כף קמח

1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

1/4 כפית מלח

1/3 כוס שוקו צ'יפס

הוראות הכנה

1. בקערת מעבד מזון שמים טחינה, סוכר, מייפל, תמצית וניל וביצים וטוחנים בפולסים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.

2. מעבירים לקערה ומוסיפים קקאו, קמח, מלח וסודה לשתייה ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול.

3. מוסיפים את השוקו צ'יפס ומערבבים בעדינות.

4. מעבירים לתבנית מרובעת ומשומנת היטב (התערובת צריכה להיות סמיכה מאוד).

5. מכניסים לתנור לחום של 180 מעלות למשך כ- 20-30 דקות עד שהעוגה עולה מעט במרכזה ונשברת.

6. מוציאים לצינון מלא וחותכים לקוביות קטנות.

המתכון באדיבות טחינה "טורקיז"

כתבות נוספות