מוס שוקולד כמו במסעדה

חדשות כיפה 12/02/24 14:51 ג באדר א'

מוס שוקולד, צילום: beko
מוס שוקולד, צילום: beko

מצרכים

170 גרם שוקולד איכותי

170 גרם חמאה חתוכה לחתיכות קטנות

100 גרם סוכר

60 מ"ל קפה

4 ביצים

30 מ"ל רום

קורט מלח

15 מ"ל מים

תמצית וניל

הוראות הכנה

בקערת זכוכית מעל סיר עם מים רותחים נמיס את השוקולד ביחד עם הקפה והחמאה.

בקערה מעל סיר נוסף, נערבב את החלמונים, 50 גרם סוכר, הרום והמים למשך כ-3 דקות עד לקבלת תערובת סמיכה הדומה לשמנת.

נחכה מעט שיתקרר ונערבב את שתי התערובות אחת עם השנייה.

נקציף את החלבונים עם 50 גרם הסוכר שנותרו.

נאחד בין שתי התערובות.

נחלק את המוס ל-6 כוסות ונניח במקפיא ל-4 שעות להתייצבות.

המתכון באדיבות Beko, מותג מכשירי החשמל הבינלאומי

כתבות נוספות