חטיף שוקולד וקוקוס

חדשות כיפה 23/07/23 15:59 ה באב התשפג

צילום: יחצ
צילום: יחצ

מצרכים

• 3.5 כוסות שבבי קוקוס

• 200 גרם קרם קוקוס מאסטר שף

• 3 כפות שומן קוקוס

• כוס סירופ מייפל

לציפוי:

• 200 גרם שוקולד מריר קצוץ

• 2 כפות שמן

הוראות הכנה

1. במעבד מזון או בקערה מערבבים היטב את שבבי הקוקוס, קרם קוקוס מאסטר שף שמן קוקוס וסירופ מייפל עד לקבלת עיסה אחידה ולחה.

2. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשטחים בה את התערובת לגובה של כ-2-3 ס"מ.

3. מהדקים, מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך שעתיים וחצי.

4. כמה דקות לפני סוף ההקפאה מכינים ציפוי: בקערה קטנה ממיסים שוקולד קצוץ במיקרוגל או על באן מארי (סיר אידוי כפול) עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים 2 כפות שמן ומערבבים לקבלת ציפוי מבריק.

5. מוציאים מהקפאה את התבנית וחותכים למלבנים קטנים.

6. בעזרת מזלגות טובלים כל מלבן בשוקולד המומס לציפוי אחיד.

7. מניחים על נייר אפיה ושמים במקרר למשך 20 דקות.

המתכון באדיבות מאסטר שף

כתבות נוספות